Català   English   Español       

MEMBRES

Eugenia Balcells

Eugènia Balcells
Artista

Eugènia Balcells neix a Barcelona on es diploma en Arquitectura Tècnica. Filla i néta d’arquitectes i inventors, el contacte quotidià amb tot tipus d’enginys relacionats amb la visió i les matemàtiques la inicia en l’aprenentatge del fràgil equilibri entre l’intangible i el material, entre l’il·lusori i l’exacte.

Eulalia Bosch

Eulàlia Bosch
Filòsofa

Eulàlia Bosch (Barcelona, 1949) és professora de filosofia, curadora d’exposicions i creadora de projectes que connecten les arts, l’educació, i la vida urbana, posant especial èmfasi en noves formes de participació i cooperació, incloses les possibilitats que avui ofereixen els mitjans de comunicació.

Ferran Balcells Canela
Arquitecte

Arquitecte per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona de la Universitat Politècnica l’any 1972. Comença a treballar a l’Estudio de Arquitectos Balcells a Barcelona. A l’any 1977 es trasllada a Roma per tal de millorar la seva preparació professional.

Judith Henry
Artista

Judith Henry (born 1942) is a New York based artist that creates multimedia art works exploring the duality of interior versus public self. Henry often repurposes documentary materials (such as newspapers, telephone books, and film reels) in poignant explorations of identity.

Clara Balcells

Clara Balcells
Producció i assistent de disseny

Actualment treballant com a ajudant de producció i disseny a l’Estudi Eugènia Balcells.
Gestió cultural: del 1989 al 1992 treballa a Olimpíada Cultural…

Chiara Curti
Directora de la Delegació de Barcelona

Chiara Curti (Milano, 1972) és titulada en Arquitectura pel Politècnic de Milà i investigadora de l’Història de l’Art sobre el procés de creació artístic. Ha fet de comissaria d’exposicions d’art i d’arquitectura treballant en Europa i en el continent americà.